Сертификат за благодарност од УСАИД за ФУЛМ

marija Настани и Промоции

Image

Напорите и посветеноста на вработените и менаџментот на ФУЛМ, во овие неизвесни времиња, беа препознаени од USAID North Macedonia, за што Штедилница ФУЛМ го доби овој Сертификат за благодарност.