Истече рокот за аплицирање за ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија

Филип Неделковски Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Истече рокот за аплицирање за ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија за 2020!

Многу сме среќни што во изминатиот период добивме навистина инспиративни и креативни идеи за подобрување на студентскиот живот во време на КОВИД-19. БРАВО СТУДЕНТИ!
Голема благодарност до сите што учествуваа од Управителот на ФУЛМ М-р Елеонора Згоњанин Петровиќ и од целиот тим на ФУЛМ.
Многу наскоро ќе ги објавиме апликациите на нашата веб страна и социјалните медиуми. Ве очекуваме да ни кажете чија порака најмногу Ве инспирирала 🙂