ICU Day – 2019

Филип Неделковски Uncategorized @mk

  На 17.10.2019 на “Меѓународниот ден на кредитни унии” покажавме дека ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ! Прекрасна атмосфера во филијалите на ФУЛМ на дружење и хуманост преку донации од вработените и членовите, по повод “Меѓународниот ден на гладта”. Посакуваме уште многу вакви денови во иднина!    

ICU Day – 2015

Филип Неделковски Uncategorized @mk

Да видиме во кој град се наоѓаат најталентираните наши членови-сликари. Ви ги претставуваме сликите кои беа изработени од нашите членови на светскиот ден на кредитни унии во сите филијали на Штедилница ФУЛМ низ Македонија.   За најдобра слика беше прогласена сликата која ја изработија членовите од филијалата во Кавадарци

Вонреден кредит за рефинансирање

Филип Неделковски Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Ги пресметвте трошоците за нов лап топ, зимници, сметки и други непредвидени трошоци, но Ви недостасуваат пари за да ги покриете? Надополнете го Вашиот буџет и покријте ги сите планирани и непредвидени трошоци за оваа есен и престојната зима со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Истече рокот за аплицирање за ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија

Филип Неделковски Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Истече рокот за аплицирање за ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија за 2020! Многу сме среќни што во изминатиот период добивме навистина инспиративни и креативни идеи за подобрување на студентскиот живот во време на КОВИД-19. БРАВО СТУДЕНТИ! Голема благодарност до сите што учествуваа од Управителот на ФУЛМ М-р Елеонора Згоњанин Петровиќ и од целиот тим на ФУЛМ. Многу наскоро ќе ги …

Филип Неделковски Uncategorized @mk

Ивана Атанасовска, Филозовски факултет Како би можеле факултетите да придонесат за студентскиот живот во време на Ковид-19? Да го одложат наплаќањето на редовните семестри Како финансиските институции можат да придонесат за студентскиот живот во време на Ковид-19? Со практичната работа студентите многу повеќе добиваат. Ќе стекнат искуство во областа која ја избрале за студии, воедно ќе имаат и некаков дополнителен …

Од серијата "Запознај ги нашите колеги"

Филип Неделковски Uncategorized @mk

“Во време кога се соочуваме со Ковид-19 кризата, хобијата ме исполнуваат и ме оддалечуваат од секојдневните случувања кои не се секогаш пријатни. Слободните часови од денот обожавам да ги поминувам пред убава книга, да возам велосипед или аматерски си поигрувам со фотоапаратот. Исто така уживам во прошетки во природа и дружење со најблиските кои секогаш ме полнат со позитивна енергија …

Вонреден кредит за поддршка на цвеќарството

Филип Неделковски Uncategorized @mk

Дали би сакал пасијата за одгледување цвеќиња да ја претвориш во сопствен бизнис? Инвестирај во цвеќарник и се што ти е потребно за производство на цвеќиња со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/