Изненадувањата од кампањата "Заедно можеме повеќе" продолжуваат и во месец Март!

Филип Неделковски Uncategorized @mk

Изненадувањата од кампањата “Заедно можеме повеќе” продолжуваат и во месец Март!

Во пресрет на Денот на жената – 8ми Март, ја изненадивме Славица, со ваучер за разубавување 

Повеќе инфо за кампањата на www.fulm.com.mk/krediti/