Каде овој викенд?

Филип Неделковски Настани и Промоции

Имаме супер идеја за овој викенд
Времето ќе биде одлично за посета на мегалитска опсерваторија во село Кокино, а потоа продолжувате накај “Камената свадба” во село Куклица и преубавиот Лесновски манастир во село Лесново.
и без никакви оправдувања мора да ја пробате Кратовската пастрмајлија
Имајте убав викенд и почитувајте ги мерките за заштита 🙂