Кампања: Биди инспирација! Раскажи ја твојата приказна…

marija Настани и Промоции

Сте се прашале ли некогаш, дали сте нечиј идол? Дали патот што сте го поминале за некого може да биде поука?
БИДЕТЕ ИНСПИРАЦИЈА!
Споделете ја Вашата приказна и инспирирајте ги луѓето! Можеби токму вашата приказна некому ќе биде пример, патоказ и инспирација!
Испраќајте ги вашите приказни и искуства, а особено оние во кои Штедилница ФУЛМ барем малку помогнала во Вашите животни успеси и предизвици…