Можност за старт-ап бизнисите

marija Настани и Промоции

За можностите за финансиска поддршка на Старт-ап бизнисите, иновациите или отпочнувањето на сопствени бизниси- Штедилница ФУЛМ на средбите со бизнис заедницата, во организација на Фонд за иновации и технолошки развој.