Кампања: За сите стари и нови пријателства!

marija Настани и Промоции

За сите стари и нови пријатели, ова лето:

 

*200 подароци за 20 години Штедилница ФУЛМ

за СЕКОЈ одобрен кредит!

Велат дека богат си кога имаш многу пријатели. Ние сме горди со сите наши стари пријателства, а сега ја отвораме вратата и за нови…

Повелете во филијалите на ФУЛМ, слободно побарајте онолку колку ви е потребно и уживајте во едно вистинско пријателство! Погледнете ја кредитната понуда на овој линк за сите вас: вработени и невработени, студенти, пензионери, земјоделци…

Со секој одобрен кредит во промотивниот период од 20.6.2018 до 20.8.2018 година, во рамките на кампањата ,,За сите стари и нови пријателства”, следува подарок!

Штедилница ФУЛМ 20 години – ваш верен финансиски сопатник и пријател!

Следете нѐ на социјалните мрежи, како што ги следите вашите пријатели 

Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn