Конференција во Брисел за нови технологии и дигитални иновации

Филип Неделковски Настани и Промоции

Нашите колешки Мони и Ангела, во мисија да дознаат повеќе за новите технологии и дигитални иновации во областа на финансиите и регулативите, на Конференцијата FinTech and Digital Innovation: Delivering for the Future во Брисел.

Повеќе на следниот линк