Кредит Тикет за Бериќет

Филип Неделковски Настани и Промоции

Имаш одличен бизнис план, но си поставуваш многу прашања, меѓу кое и најважното:
Каде да најдам финансии за да го поддржам мојот бизнис❓
✅ Штедилница ФУЛМ со новиот кредитен продукт КРЕДИТ ТИКЕТ ЗА БЕРИЌЕТ со НАМАЛЕНА КАМАТА ги поддржува сите ПОЧЕТНИ или ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКИ мали бизниси во време Ковид-19.
Информирај се на следнот линк: https://www.fulm.com.mk/kredit-tiket-za-beriket/
Аплицирај онлајн: https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/
Штедилница ФУЛМ поддржи повеќе од 20 000 мали бизниси во изминативе 21 година. Продолжуваме и во време на Ковид-19 пандемија да бидеме Ваша поддрша кога најмногу Ви е потребна.
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!