Ова лето уживај со кредит од ФУЛМ

Бојана Башовска Настани и Промоции

ОДМОРИ КАДЕ ШТО ДУШАТА ТИ САКА!
Ти треба одмор? Периодов ти беше напорен?

Со кафе на тераса или во друштво со пријателите! Пред телевизор со грицки или на прошетка во природа! А ако сакате на море или да посетите некоја  подалечна дестинација аплицирајте за кредит во Штедилница ФУЛМ! Изборот е Ваш!

По случаен избор, ќе подариме велосипеди во периодот од 12.5 до 15.9.2023 година.

Аплицирај онлајн тука

Mожете да  аплицирате за кредит за секоја ваша потреба со износи:

 • до 700.000 денари – за кредити
  со/без жиранти
 • до 700.000 денари – за кредити
  со залог- депозити, златни предмети и девизи

Кредит може да подигнат лица од 18 до 74-годишна возраст. 
Според статусот на вработеност, кредит може да подигнат:

 • Вработени во државни, буџетски или јавни институции, во приватни фирми, здруженија и на неопределено и определено време, без оглед на времето на кое се вработени, по договор, било директно во фирмите или преку агенции за времени вработувања;
 • Невработени со дополнителни приходи;
 • Пензионери;
 • Земјоделци.

Погледнете колку ќе изнесува Вашата рата за неколку варијанти на подигнат кредит  со фиксна каматна стапка и рокови на отплата .

  За повеќе информации побарајте нè на телефон:

  ☎️Скопје - Центар 02/3217-912

  ☎️Скопје - Аеродром 02/2403-208;

  ☎️Скопје - Автокоманда 02/3109-327

  ☎️Кавадарци 043/400-655

  ☎️Струмица 034/330-721

  ☎️Битола 047/236-796

  ☎️Тетово 044/351-281