МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА КРЕДИТНИТЕ УНИИ 2022

Бојана Башовска Настани и Промоции

Image,,Обезбедете ја Вашата финансиска иднина со Кредитна Унија”

(Empower Your Financial Future with a Credit Union)

e темата на прославата по повод 74 години од Меѓународен ден на кредитните унии

што се прославува на 20 октомври 2022 година и претставува вистинска слика за нашата посветеност и работа

во насока на обезбедување подобра иднина за членовите на ФУЛМ.

Ве покануваме да ги посетите Вашите филијали на 20 октомври 2022 (четврток) и заедно да го

одбележиме овој посебен ден за сите нас, коишто во ФУЛМ гледаме  финансиска сигурност и подобра иднина.  

Благодарни сме што 23 години ни давате неизмерна поддршка за да може заедно да градиме посветла иднина

за сите Вас, преку користењето на финансиските услуги на ФУЛМ:

*Членство

*Штеден влог

*Кредит

*Електронско банкарство

*Мобилна апликација

*Фан на социјалните медиуми на Фулм

(Facebook, Instagram, YouTube и LinkedIn)

 

23 години со Вас,

Штедилница ФУЛМ

www.fulm.com.mk