DITA NDËRKOMBËTARE E BASHKIMIT TË KREDITËVE 2022

Бојана Башовска Ngjarjet dhe Promovimet

Image

SIGURONI TË ARDHMEN TUAJ FINANCIARE ME UNIONIN KREDITOR"

(FUQIZONI TË ARDHMEN TUAJ FINANCIARE ME UNIONIN KREDITOR)

është tema e festës me rastin e 74 vjetorit të Ditës Ndërkombëtare të Unioneve Kreditore

që festohet më 20 tetor 2022 dhe është pasqyrë e vërtetë e përkushtimit dhe punës sonë

në drejtim të sigurimit të një të ardhmeje më të mirë për anëtarët e FULM-it.

Ju ftojmë të vizitoni filijalet tuaja më 20 tetor 2022 (e enjte) dhe së bashku

le ta shënojmë këtë ditë të veçantë për të gjithë ne që shohim siguri financiare dhe një të ardhme më të mirë në FULM.

Ne jemi mirënjohës që për 23 vjet na keni dhënë një mbështetje të jashtëzakonshme në mënyrë që së bashku të mund të ndërtojmë një të ardhme më të ndritshme

për të gjithë ju, nëpërmjet përdorimit të shërbimeve financiare të FULM:

*Anëtarësimi

*Depozitat

*Kredit

*E-bankare

*Aplikacion celular

*Fulm adhurues i mediave sociale

(Facebook, Instagram, YouTube dhe LinkedIn)

23 vjet me ju,

Kursimorja  FULM

www.fulm.com.mk