Натпревар за студентска стипендија 2020

Рокот за аплицирање заврши на 09.10.2020

Сите апликации може да ги видите на:

ФУЛМ Натпревар за студентска стипендија 2020

Или да гласате на:

Пријатели,Сакаме да ги споделиме со вас сите инспиративни пораки кои ги добивме на овогодинешниот ФУЛМ Натпревар за…

Posted by ФУЛМ Штедилница / FULM Savings House on Сабота, 10 октомври 2020