Поблиску до Вас преку нашите дигитални канали

Филип Неделковски Настани и Промоции

Користете ги дигиталните канали на ФУЛМ за да ги добиете сите потребни информации за нашите продукти, како и да бидете 24/7 часа во тек со состојбата на Вашите кредити и депозити