Од серијата "Запознај ги нашите колеги"

Филип Неделковски Настани и Промоции

“Од серијата “Запознај ги нашите колеги”
Не ти треба многу време за да сфатиш колку кул лик е нашата колешка Сузе, раководителот на филијалата во Тетово. Секогаш е подготвена да помогне, а и да ти раскаже некоја интересна приказна од нејзиното долгогодишно искуство во ФУЛМ.
🍇Во слободно време ги полни батериите во село и ужива во обработување на лозјето, a од грозјето прави совршено домашно вино.
п.с. нејзин совет додека трае Коронавирус кризата:
” Одржувајте го физичкото и менталното здравје! Движете се повеке во природа и место во затворен простор вежбајте на нива 🙂