Подарувањето Гратис рата на Вашиот кредит продолжува и во Февруари

marija Настани и Промоции

На крајот од овој долг месец, имаме убави новости. Oчекувајте пријатен телефонски повик од ФУЛМ, затоа што ги подаривме Гратис ратите за месец Јануари!

Уште една убава новост е дека подарувањето продолжува и во месец Февруари, а можеби токму ти ќе бидеш еден од шестмината кому ФУЛМ ќе му подари Гратис рата на кредитот!

Како до Гратис рата од ФУЛМ? Дознај на:

Гратис рата на Вашиот кредит

Аплицирај за кредит онлајн на https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/

или во некоја од нашите филијали: Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281