Поддршка за твоите планови во земјоделието

Филип Неделковски Настани и Промоции

Горди сме што во изминатите 20 години сме помогнале на многу земјоделци да имаaт богати плодови од нивните насади. Како на пример насади полни со преубави јаболки!
Тука сме да ги поддржиме твоите планови за инвестиции во земјоделието за да следната година ти биде уште побогата и поплодна!
Повеќе информации за условите на Вонредниот кредит на следниот линк:
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/