mFULM мобилна апликација на Штедилница ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

Инсталирај ја mFULM мобилната апликација и користи ги предностите на мобилното банкарство на Штедилница ФУЛМ
За повеќе инфо контактирај ги нашите филијали:
Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281