Пролетна кампања- Да растеме заедно!

Бојана Башовска Настани и Промоции

Кредитот е наменет за секој вработен, невработен, пензионер, студент или земјоделец, од 18 до 74-годишна возраст. 

Износ на кредитот е од 10.000 до 700.000 денари 

Рокот на отплата е од 12 до 72 месеци

Можност за грејс период од максимум 12 месеци

ПОДАРОК за секого

Садлива цветна картичка од рециклирана хартија со семиња од цвеќето пркос и керамичка саксија

За најсреќните  🤩 ПОДАРОК 🚲

Како до велосипед:

1.Многу среќа 😊
2. Редовно да си го плаќате кредитот!

3.Колку повеќе кредити кај нас, толку повеќе можности!

Ве очекуваме до 12.5.2023 г.

Секој месец подаруваме по 2 велосипеди  по случаен избор, на некој наш кредитокорисник којшто ќе подигне кредит во периодот од 15 Февруари до 12 мај 2022 г.

Среќно!

 

Аплицирај онлајн тука