За денот на вљубените и виното – Подарок – Вино од семејна винарија DonVin

Бојана Башовска Настани и Промоции

Прославете го Св. Трифун, денот на вљубените и виното со добро вино од семејната винарија  DON VIN од Кавадарци. Погледнете повеќе за оваа интерактивна игра на
нашата објава на социјалните медиуми на ФУЛМ
Facebook и Instagram.

Предност ќе имаат новите и старите членови коишто се корисници на кредити и штедачи, а ако сè уште не сте член, побрзајте и станете дел од семејството  ФУЛМ.
На следните врски ќе најдете повеќе информации за членскиот депозит, кој изнесува само 600 денари, а има низа предности:

👉https://www.fulm.com.mk/depoziti/chlenski-depozit/

👉https://www.zgfulm.org.mk/default.asp?docID=405&lng=mc,

или погледнете ја целата понуда за штедење на оваа врска: https://www.fulm.com.mk/depoziti/

Доколку ви се потребни пари за која било ваша потреба, аплицирајте за кредит на оваа врска

Интерактивната игра ќе трае до 10.2.2023 г.