Реновиран изглед на филијалата во Битола

Филип Неделковски Настани и Промоции

Филијалата во Битола веќе 20 години е место каде што луѓето од Пелагонискиот регион секогаш можат најдат финансиска поддршка тогаш кога им е најпотребна.

Сега со реновиран изглед продолжуваме и понатаму ЗАЕДНО да ги надминуваме сите предизвици и да бидеме Ваш вистински партнер во реализирањето на сите Ваши планови!

За сите прашања слободно контактирајте не’ на: 047/236-796