Честитки за првите добитници на Гратис рата

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дали сте меѓу првите на кои им подаривме Гратис рата? Oчекувај пријатен телефонски повик од ФУЛМ, можеби сте еден од нив 🙂

Кампањата “Гратис рата на Вашиот кредит” продолжува и во следниот месец кога ќе доделиме уште 6 гратис рати.
Аплицирај за кредит и стани потенцијален добитник на најоригинален подарок – гратис рата!

Аплицирај онлајн на:
https://www.fulm.com.mk/gratis-rata-na-vashiot-kredit/

или во некоја од нашите филијали:
Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281

Повеќе информации за новата кампања на
https://www.fulm.com.mk/gratis-rata-na-vashiot-kredit/