Кампања: Со љубов, за тебе…

marija Настани и Промоции

Ако ве прашаат што ви е најважно во животот, сигурно ќе кажете – среќата на вашите деца, на вашите најблиски, сопствената среќа…

Вклучете се во кампањата ,,Со љубов, за тебе…

 и направете ги среќни оние кои најмногу ги сакате!

Подигнете кредит за вашите семејни прослави, за матурата на вашето дете, направете свадба од соништата или отпатувајте на некоја нова туристичка дестинација!

И повеќе од тоа!

Сите вие, кои ќе подигнете кредит во промотивниот преиод

од 19 Април до 19 Јуни 2018 година, ја добивате можноста, да бидете потенцијални добитници на карти за концерт, ваучери за СПА или ресторан со добра музика!

Ве очекуваме во нашите филијали низ Македонија!

Следете нѐ на нашите социјални медиуми, каде ќе ги објавиме концертите и сите новости за кампањата.

Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn             

Направете го секој момент вреден за паметење! 

Со љубов, за Вас, Штедилница ФУЛМ