Promovimi i kredive: Dashuri, për Ju…

marija Ngjarjet dhe Promovimet

Nëse ju pyesin cka eshtë më e rëndësishme në jetë për ju, me siguri do thoni-lumturia e fëmijëve tuaj,  të afërmive tuaj, lumturia e  ime…

Merrni pjesë në fushatën “me dashuri, për Ju…” dhe bëni të lumtur ata që doni më shumë!

Merrni  kredi për festat e juaja  familjare, për maturën e fëmijës suaj, bëni dasmën që ëndërroni ose udhëtoni drejt një destinacioni të rri turistik!

Dhe më shume nga kjo!

Të gjithë ju që do merrni kredi në periudhën promotive  prej 19 prill deri 19 qershor të vitit 2018, keni mundësi të jeni fituesi potencial I kartës për concert, vaucer për SPA ose të shkoni në një restornt me muzikë të mirë!

Na ndiqni neve në mediumet sociale ,ku do ti publikojm koncertet dhe të rrejat rreth fushatës..

Bëje cdo moment të rëndësishëm për ti kujtuar!

Me dashuri, për Ju, Kursimorrja FULM