Со нас желбите и можностите одат рака под рака!

marija Настани и Промоции, Студенти

Драги сегашни и идни студенти!

Студентската година само што не почнала, а и датумот за уписите веќе се наближува.

Сигурно веќе подолго време се прашувате каде да го продолжите вашето образование и како да ги подмирите трошоците за студирање?

Имате многу желби, но и ограничени можности?!

Без грижи! Во Штедилница ФУЛМ желбите и можностите одат рака под рака!

Со нашите најповолни студентски кредити, покријте ги трошоците за партиципација, а во исто време и трошоците за станарина, книги, обуки, курсеви и професионални усовршувања, образовни помагала, апсолвентска екскурзија…

Ја издвојуваме и можноста за Work & Travel, која може да ја реализирате преку нашите Work&Travel кредити, како и можноста за освојување студентска стипендија.

Со ФУЛМ, повеќе нема да се грижите дека нешто му недостасува на вашиот студентски живот!

Дознајте повеќе за сé она што ве интересира и ви е потребно во

ОВОЈ СТУДЕНТСКИ ПРОСТОР   

    Ви посакуваме најубави и најуспешни студентски денови!

Од тимот на Штедилница ФУЛМ