Среќен Интернационален ден на кредитните унии!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Среќен Интернационален ден на кредитните унии!
Честитки од сите нас и од Управителот на Штедилница ФУЛМ М-р Елеонора Згоњанин Петровиќ по повод Интернационалниот ден на кредитни унии со желби за добро здравје и надеж за подобра иднина за сите.
Во убаво расположение да го прославиме овој убав ден! Споделете ја со нас Вашата инспиративна порака за надеж