ICU Day – 2015

Филип Неделковски Uncategorized @mk

Да видиме во кој град се наоѓаат најталентираните наши членови-сликари.
Ви ги претставуваме сликите кои беа изработени од нашите членови на светскиот ден на кредитни унии во сите филијали на Штедилница ФУЛМ низ Македонија.

 

За најдобра слика беше прогласена сликата која ја изработија членовите од филијалата во Кавадарци