Среќни празници!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Во деновите кога ја испраќаме годината која сакамe што побрзо да ја заборавиме, Исидора Овезовска преку нејзината победничка инспиративна порака на ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија, нѐ потсетува на “лекциите” што ги научивме во 2020та година.

Да празнуваме одговорно во деновите што следат за да се заштитиме себеси и нашите најблиски!
Ви посакуваме Среќни празници и убави моменти со Вашите најблиски!

Тимот на Штедилница ФУЛМ