Од упис до диплома со студентските кредити на ФУЛМ

marija Настани и Промоции

Од упис на факултет до диплома! Со студенските кредити на ФУЛМ можете да ја уплатите пратиципацијата за упис, но и да ги покривате сите други трошоци во текот на целото студирање!
👉 Постапката е едноставна:
Аплицирајте за студентски кредит во ФУЛМ;
Поднесете документи за упис на било кој факултет;
 Подигнете пари и уплатете колку ви е потребно!
👉 Гратис изненадување! При подигање на кредитот, не заборавајте да НАПИШЕТЕ НЕКОЈА ВАША ЖЕЛБА ДО ФУЛМ!
По повод 20-тиот роденден на ФУЛМ, ќе исполниме неколку ваши желби во Октомври! 💝Следете не! 😊
Кредит за студенти: https://www.fulm.com.mk/krediti/kredit-za-studenti/