Prej rregjistrimit ne fakultet deri tek diploma,me kreditë studentore të FULM-it

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Prej rregjistrimit ne fakultet deri tek diploma! Me kreditë studentore të FULM-it mund të paguani tarifën e rregjistrimi,por dhe ti mbuloni të gjitha shpenzimet e tjera gjatë kohës së studimeve
Procedura është e thjeshtë:
Аplikoni  për kredi studenore në FULM;
Sillni dokumentacionin për rregjistrim në cilin do fakultet;
Merrni paratë dhe paguani sa keni nevojë!
Befasia falas! Gjatë marrjes së kredisë mos harroni  të SHKRUANI NDONJËRËN DËSHIRË TË JUAJEN DERI TE FULM-i!
Me rastin e ditëlindjes së 20 të FULM-it,do plotësojm disa dëshira të juaja në Tetor!Na ndiqni!
Kredi për studentët www.fulm.com.mk/krediti/kredit-za-studenti/