Студентска стипендија 2019

Филип Неделковски Настани и Промоции, Студенти

Го објавуваме петтиот по ред Натпревар за студентска стипендија.

Погледнете од видеото како да учествувате. Можеби сте вие следниот добитник на стипендијата од ФУЛМ