Филип Неделковски Uncategorized @mk

Натпревар за студентска стипендија 2020

(Ќе се додаде новиот дизајн, на ова место)

Здраво Студенту,

оваа година преку Натпреварот за студентска стипендија сакаме да ја пренесеме твојата инспиративна порака до локалната и глобалната заедница за подобрување на студентскиот живот во време на КОВИД-19.

За да учествуваш во натпреварот потребно е да ги одговориш прашањата кои следуваат. Ќе го цениме одговорот на прашањата преку понудените одговори, но за да влезеш во потесна конкуренција ги очекуваме твоите креативни идеи за подобрување на студентскиот живот преку отворените прашања.

Студентот чии одговори ќе добијат најмногу вкупни поени земајќи ги в предвид гласовите на стручната комисија и нашите фанови на Фејсбук, ќе ја добие студентската стипендија за 2020. На натпреварот може да аплицираат студенти од сите факултети и универзитети во Република Северна Македонија. Рок за аплицирање …

Среќно! 🙂