Убавите моменти во 2020 година

Филип Неделковски Настани и Промоции

На крајот од оваа година, се потсетуваме на сите убави моменти кои нѝ се случија во изминатите 12 месеци, затоа што сакаме само по нив да ја запаметиме 2020та
Се надеваме дека 2021 ќе биде година која ќе нѝ донесе пред се добро здравје, среќа и многу убави и весели моменти.
Среќни празници!
Штедилница ФУЛМ