Среќна Нова 2021 година!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Среќна Нова 2021 година!
Управителот на Штедилница ФУЛМ М-р Елеонора Згоњанин Петровиќ преку видео порака Ви посакува добро здравје, неизмерна радост и среќа за Вас и Вашите најблиски
Среќни празници!