Вонреден кредит за пензионери

Филип Неделковски Настани и Промоции

Пензионерските денови носат можности за реализирање на долго планираните идеи.
Повеќе информации за условите на Вонредниот кредит на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/
или во некоја од нашите филијали:
Скопје – Центар 02/3217–912, Скопје – Аеродром 02/2403-208, Скопје – Автокоманда 02/3109-327, Кавадарци 043/400-655, Струмица 034/330-721, Битола 047/236-796, Тетово 044/351-281