Вонреден кредит за поддршка на цвеќарството

Филип Неделковски Uncategorized @mk

Дали би сакал пасијата за одгледување цвеќиња да ја претвориш во сопствен бизнис?
Инвестирај во цвеќарник и се што ти е потребно за производство на цвеќиња со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ
Повеќе информации за условите на следниот линк:
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/