ЗА СИТЕ МОМЕНТИ КОИ НОСАТ РАДОСТ

Бојана Башовска Настани и Промоции

Image

Иако најголемите радости доаѓаат од љубовта, прегратките, изненадувањата, сепак, и материјалните радости се исто така многу важни..

Замислете колку е голема радоста кога ќе си купите нов велосипед и секој ден, одејќи на работа, ќе си се радувате дека не плаќате паркинг, не плаќате бензин за автомобилот или трошите за превоз, а притоа спортувате и го одржувате вашето здравје!

А кога ќе си дојдете дома, веќе имате топла вода за туширање и греење, од тукушто инсталираните соларни панели 🙂

А врвот на радоста е кога ќе ја видите намалената сметка за струја.

Има толку многу работи кои ни носат радост!

Невработени, вработени, студенти, пензионери или земјоделци

Аплицирајте за кредит во износ од 10.000 до 700.000 денари, со рок на отплата од 12 до 72 месеци

и донесете РАДОСТ за Вас и Вашето семејство!

Штедилница ФУЛМ ќе израдува некои од Вас, со ЕНЕРГЕТСКО-ЕФИКАСНИ ПОДАРОЦИ*!

*(за сите исплатени кредити од 01.09.-31.10.2022г.)