Вонреден кредит за рефинансирање

Филип Неделковски Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Ги пресметвте трошоците за нов лап топ, зимници, сметки и други непредвидени трошоци, но Ви недостасуваат пари за да ги покриете?

Надополнете го Вашиот буџет и покријте ги сите планирани и непредвидени трошоци за оваа есен и престојната зима со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ

Повеќе информации за условите на следниот линк:
www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/