Јубилеј 20 години Штедилница ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

На 25.09.2019 година во Ресторан Рагуза(rooftop) се одржа прославата по повод Јубилејот од 20 години Штедилница ФУЛМ.

Им благодариме на нашите членови, вработени, органи на управување, деловни соработници, домашни и интернационални партнери за нивната поддршка во изминативе 20 години.

Сите успеси кои ги постигнавме, се пред сé благодарение на вас. Така и ќе остане! Затоа што само ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!

Погледнете дел од атмосферата на прославата на јубилејот