20 vitet jubilare të Kursimores FULM

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Më 25.09.2019 vitit në Restoran Raguza (rooftop) u mbajt manifestimi me rastin e 20 vjetorit jubilar të Kursimores FULM.

I faleminderojm anëtarët tanë,të punësuarit ,organet udhëheqëse,bashkëpunëtorët e bisnesit,partnerët e vendit dhe ndërkombëtar për përkrahjen e tyre në 20 vitet e kaluara.

Gjitha  suskeset që I arritëm para se gjithash janë fal jush.Ashtu dhe do të ngel!Sepse vetëm SË BASHKU MUNDEMI ME SHUMË!

Shihni një pjesë nga atmosfera gjatë festimit të jubileut