Аплицирај – За сите изненадување, за најсреќниот зимување

Филип Неделковски Настани и Промоции

Нова кредитна промотивна кампања на Штедилница ФУЛМ

“Аплицирај – За сите изненадување, за најсреќниот зимување”

Аплицирај за НОВ или РЕФИНАНСИРАН кредит.
👉Аплицирај на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/
или во филијалитеhttps://www.fulm.com.mk/kontakt/