Apliko – për të gjithë surprizat,për më me fat pushim dimëror

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Fushata e re promovuese kreditore në Kursimoren FULM

“Apliko –për të gjithë surprizat,për më me fat pushim dimëror”

Apliko për kredi të RRI ose REFINANSIM.
Apliko në:  www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/
ose në filijalet: www.fulm.com.mk/kontakt/