Интерактивен едукативен настан со Децата на ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

По повод Светскиот ден на Штедењето имавме интерактивен едукативен настан со Децата на ФУЛМ во нашите простории.

Ги прашавме:

Како, каде и зошто е добро да се штеди?
Во кои држави во светот постојат кредитни унии?

Поголемите ни погодија се, а оние помалите не воодушевија со ретки бисерчиња 

Погледнете дел од атмосферата