Вонреден кредит за рефинансирање

Филип Неделковски Настани и Промоции

Надополнете го Вашиот буџет и покријте ги сите планирани и непредвидени трошоци за ова лето со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Аплицирај за нов или кредит за рефинансирање на https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/ Повеќе информации за условите на https://www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/

Прво собрание на ЗГ ФУЛМ одржано со допишување по електронски пат

Филип Неделковски Настани и Промоции

Честитки до сите членови за првото собрание на ЗГ ФУЛМ одржано со допишување по електронски пат. Благодарност до сите кои беа дел од овој значаен момент за историјата на ЗГ ФУЛМ! Повеќе информации за овогодинешното и минатите собранија на ЗГ ФУЛМ на https://www.zgfulm.org.mk/default.asp?docID=251&lng=mc  

Вонреден кредит за поддршка на твојот бизнис

Филип Неделковски Настани и Промоции

Веќе подолго време имаш идеја да започнеш бизнис, но го чекаш правиот момент? Сега е вистинско време да инвестираш во онлајн бизнис и да ги искористиш новите услови на пазарот со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите за Вонредниот кредит на: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај за кредит онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/  

Вонреден кредит за поддршка на земјоделството и сточарството

Филип Неделковски Настани и Промоции

Реализирајте ги Вашите проекти во земјоделието и сточарството! Инвестирајте во обнова на штали, стадо, насади, механизација, семенски материјал, ѓубрива со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај за кредит онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Среќен Светски ден на точакот!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Среќен Светски ден на точакот пријатели! Одењето на работа со точак претставува големо задоволство за нас. Ем си физички активен, ем ќе заштедиш, ем не ја загадуваш природата  Користете го најпаметниот начин на транспорт Ѕрн ѕрн 

Вонреден кредит за поддршка на твоите планови за едукација

Филип Неделковски Настани и Промоции

Вложувањето во нашето образование е најсигурна инвестиција и во вонредни услови. Запиши се на курс, обезбеди си книги, лап топ и се што ти е потребно за да стекнеш нови знаења и вештини со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Едукативни онлајн ресурси

Филип Неделковски Настани и Промоции

Овој прододолжен викенд посветете го на едукацијата на Вашите најмили! Одговорете им на сите прашања и заедно учете онлајн преку следниве едукативни веб страници: http://www.eduino.gov.mk/index.html – Едуино, националната веб-платформа за образование http://resursi.literatura.mk/ https://nikulecedu.com/ – Решавај тестови https://quizizz.com/ – Креирај и решавај квизови http://oer.mk/ – Отворени образовни ресурси: платформа за наставници со едукативни материјали за деца. https://bit.ly/2yYA2bh – Мисли еднакво: програма со сликовници за градинки наменета …

Вонреден кредит за сите финансиски потреби во семејството

Филип Неделковски Настани и Промоции

Важно е да ја сочуваме хармонијата во семејството и ЗАЕДНО да ги надминеме сите предизвици настанати по вонредната состојба ФУЛМ Ви помага да ги обезбeдите сите непредвидени финансиски потреби со Вонреден кредит. Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Вонреден кредит со залог на злато

Филип Неделковски Настани и Промоции

Презадолжени сте и барате решение како да ги покриете кредитите подигнати од повеќе места? Аплицирајте за Вонреден кредит до 300.000 денари со обезбедување на залог на златни предмети. Без жиранти Плаќање само месечна камата Проценка на златните предмети во нашите филијали Вашите златни предмети се 100% сигурни кај нас Контакт инфо: 071 248 610 Повеќе информации за условите на следниот …

Одржувај го физичкото здравје

Филип Неделковски Настани и Промоции

Одржувај го твоето физичко здравје додека си дома овој продолжен викенд. Пронајди видеа со корисни совети и практични вежби на следниве веб страници: https://ymca360.org/ https://www.fitnessblender.com/ https://makeyourbodywork.com/how-to-exercise-at-home/ Мобилни апликации за одржување на физичкото здравје: 1. Sworkit 2. Keelo #ОстаниДома #Заштитисе