Rrjeti i filijaleve FULM

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Ne jemi në dispozicionin tuaj për të gjitha pyetjet tuaja! Na kontaktoni me telefon në një nga filijalet ose përmes mediave sociale dhe bisedës në internet www.fulm.com.mk

Respektoni masat mbrojtëse kundër Covid-19

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Vetëm BASHKU mund ta kapërcejmë këtë krizë shëndetësore dhe nëse të gjithë respektojmë masat paraprake dhe mbrojtjen nga Covid-19 Le të respektojmë masat për mbrojtjen e vetvetes dhe shëndetit të të dashurve tanë!  

Aplikacioni celular mFULM

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Derisa  pini kafen, kontrolloni statusin e kredive dhe depozitave tuaja përmes aplikacionit celular mFULM Shkarkoni aplikacionin celular mFULM në Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en Google Play https://apps.apple.com/mk/app/mfulm/id1486576310

Kredi e jashtëzakonshme për të mbështetur bujqësinë

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

A jeni duke u përgatitur për vitin e ri bujqësor, por a keni nevojë për burime shtesë financiare për të investuar? Mbuloni shpenzimet për fara, najlone, tuba metali, humus, mekanizim dhe gjithçka që ju nevojitet për një vit të frytshëm me ndihmën e kredisë së jashtëzakonshme FULM.Që të keni një histori suksesi dhe ju, si dhe më shumë se 2000 …

Vizioni është i rëndësishëm, jo pasuria

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq

Kursimorja FULM është një union kreditor me më shumë se 6 milion dollarë pasuri që u shërben më shumë se 12,000 anëtarëve përmes një rrjeti të degëve të shumta në të gjithë Republikën e Maqedonisë Veriore. Por ne nuk i përdorim këta numra relativisht të vogël si justifikim kur bëhet fjalë për digjitalizimin. Ne e shohim digjitalizimin si një element …

Tregim bujqësor I suksesshëm dhe në kohën e Kovid-19

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Axha Stojan është anëtari jonë gati 20 vjet më saktë prej dhjetorit të vitit 2001 dhe është njëri nga 100 anëtarërt në Filijalen Tikveshija në Kursimoren FULM.Ai  merret në mënyrë aktive me bujqësi,më saktë  me vreshtari dhe më pak me pemëtari. Shumë herë deri më tani ne kemi justifikuar besimin tonë te njëri-tjetri dhe ai vazhdon ende. Xha Stojan na …

Këst gratis për kredin e juaj

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

A keni dëgjuar për fushatën tonë të re? Kursimorja FULM disave kredishfrytëzuesve,do tju DHUROJ NJË KËST  të kredisë deri për Vitin e Ri! Kjo është një dhuratë apo jo? – KËST FALAS  PËR KREDIN! Mësoni më shumë në lidhjen vijuese: https://www.fulm.com.mk/gratis-rata-na-vashiot-kredit/ Aplikoni online në: https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/ Telefonat: Skopje– Centar 02/3217–912, Skopje – Aerodrom 02/2403-208, Skopje – Avtokomanda02/3109-327, Kavadarci 043/400-655, Strumica 034/330-721, …

Kredi e jashtëzakonshme për përkrahje të biznesit

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Megjithëse 2020 na ka sjellë shumë sfida, në të njëjtën kohë janë hapur shumë mundësi  për bizneset online. Dyqan elektronik për produkte ushqimore, ushqime të gatuara, pije, kurse, edukim, libra, veshje, kozmetikë janë vetëm disa ide për bizneset në internet që mund t’i realizoni me Kredinë e Jashtëzakonshme të FULM Informohuni  rreth kushteve të Aplikoni online  në: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/ Skopje …

Aktivitetet e FULM ICU Day të përbashkëta me botën

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Aktivitetet që bëmë në lidhje me Ditën Ndërkombëtare të Bashkimit të Kredisë dhe mesazhet frymëzuese të studentëve u ndanë me të gjithë botën nga Këshilli Botëror i Bashkimit të Kredive Në lidhjen e mëposhtme mund të mësoni se cilat ishin aktivitetet e FULM me rastin e kremtimit të Ditës së 72-të Ndërkombëtare të Unioneve të Kredisë https://www.woccu.org/newsroom/covid19_resources?post_id=2056#2056

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Unioneve Kreditore!

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Unioneve  Kreditore! Urime nga të gjithë ne dhe nga Menaxherja e Kursimores  FULM M-r Eleonora Zgonjanin Petrovi, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Sindikatave të Kredisë me urime për shëndet të mirë dhe shpresë për një të ardhme më të mirë për të gjithë. Me një humor të mirë për të festuar këtë ditë të bukur! …