Кампања: За сите стари и нови пријателства!

marija Настани и Промоции

За сите стари и нови пријатели, ова лето:   *200 подароци за 20 години Штедилница ФУЛМ за СЕКОЈ одобрен кредит! Велат дека богат си кога имаш многу пријатели. Ние сме горди со сите наши стари пријателства, а сега ја отвораме вратата и за нови… Повелете во филијалите на ФУЛМ, слободно побарајте онолку колку ви е потребно и уживајте во едно …

Кампања: Со љубов, за тебе…

marija Настани и Промоции

Ако ве прашаат што ви е најважно во животот, сигурно ќе кажете – среќата на вашите деца, на вашите најблиски, сопствената среќа… Вклучете се во кампањата ,,Со љубов, за тебе…”  и направете ги среќни оние кои најмногу ги сакате! Подигнете кредит за вашите семејни прослави, за матурата на вашето дете, направете свадба од соништата или отпатувајте на некоја нова туристичка …

Пролетна понуда

marija Настани и Промоции

КРЕДИТ ЗА НЕВРАБОТЕНИ СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ЛИЧНИ ПРИМАЊА   Целна група • Невработени лица со дополнителни лични примања   Износ на кредитот • Од 10.000 до 400.000 МКД – денарски кредит* Рок на отплата • 12, 24, 36, 48, 60 и 72 месеци • Максимум грејс период 12 месеци Потребно обезбедување • Жирант/и, и/или заверка на меница во форма на нотарски …

Мој бизнис – Моја слобода!

marija Настани и Промоции

Преземете иницијатива за сопствениот живот и дозволете да Ви помогнеме со ПРОМОЦИЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС! Штедилница ФУЛМ во кампањата за поддршка на бизнисите на жените: МОЈ БИЗНИС – МОЈА СЛОБОДА! Повелете! Отворено е… Кампањата Мој бизнис – Моја слобода има за цел да ги поттикне и охрабри жените во Македонија за да преземат иницијатива за подобрување на сопствениот живот и …

Добро дојдовте на новата редизајнирана веб-страница!

marija Настани и Промоции

Во името на целиот тим на Штедилница ФУЛМ добро дојдовте на новата редизајнирана веб-страница. И покрај тоа што нашата стара веб-страница добро ни служеше во изминатите близу 20 години, дојде време да ја редизајнираме со нов, современ дизајн и во согласност со Вашите потреби. Што има ново на новата страница? Оптимизација за уреди Новата веб-страница е оптимизирана за да може …

ДЕНОВИ НА ,,WORK&TRAVEL – FULM&FRIENDS” јануари/февруари 2018

marija Настани и Промоции

ДЕНОВИ НА ,,WORK&TRAVEL – FULM&FRIENDS” јануари/февруари 2018   Која е најплатената работна позиција? Која е најбараната дестинација? Каде има добра забава? Како да аплицирате за програмата преку W&T  кредит? Што ви е потребно за да подигнете студентски кредит? ПОСТАВЕТЕ ПРАШАЊЕ ВО КОМЕНТАР НА ОБЈАВАТА  на нашиот Facebook профил  и добијте најбрз одговор од ФУЛМ или од агенцијата! Секоја недела ќе биде резервирана …

Објавен е добитникот на ваучер за зимување -Новогодишна 85-ка!

marija Настани и Промоции

Со новогодишната промотивна кредитна понуда, многумина од вас брзо и лесно ги остварија своите предновогодишни потреби со новогодишната 85-ка!   Сите кредитокорисници кои подигнаа новогодишни кредити во промотивниот период од 13 ноември до 29 декември 2017 година, добија подароци. Сепак, најсреќна беше Емилија Илиевска од Скопје која доби ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ – подарок од нашите пријатели Туристичката агенција ЈК Травел, …

Новогодишна 85-ка!

marija Настани и Промоции

Со новогодишната промотивна кредитна понуда брзо и лесно остварете ги вашите потреби! Аплицирајте за брзиот и едноставен кредит од 85.000 денари во сите филијали на Штедилница ФУЛМ! Подигнете 85.000 денари кредит, по избор, од целокупната кредитната понуда на Штедилница ФУЛМ на овој линк и освојте вредни подароци. Новогодишната промоција ќе почне на 13 ноември и ќе трае до 29 декември 2017 година. …

Натпревар за студентска стипендија

marija Настани и Промоции

Почитувани студенти! Нашиот сон да бидеме вашата финансиска и едукативна поддршка го остваруваме уште од 2004 година кога го одобривме првиот студентски кредит во Македонија! Повеќе од 13 години сме дел од вашите животи и желби, од вашите соништа… …и ова е еден од нив… Дали вашиот сон е WORK & TRAVEL? Дали веќе бевте или би сакале да одите? …

СОНУВАЈ! ПОСАКАЈ! ОСТВАРИ!

marija Настани и Промоции

Остварете ги вашите соништа и планови со кредитите на Штедилница ФУЛМ! Есенската кредитна промоција е наменета за: Студенти, вработени, невработени, пензионери и земјоделци; Кредити од 10.000 до 400.000 денари; Рок од 12 до 84 месеци, Со или без грејс период Можност да одберете дали ќе го отплаќате кредитот на рати или со плаќање на месечна камата за целиот период, а …