ICU Day – 2015

marija Uncategorized @mk

Да видиме во кој град се наоѓаат најталентираните наши членови-сликари. Ви ги претставуваме сликите кои беа изработени од нашите членови на светскиот ден на кредитни унии во сите филијали на Штедилница ФУЛМ низ Македонија.   За најдобра слика беше прогласена сликата која ја изработија членовите од филијалата во Кавадарци

Вонреден кредит за рефинансирање

marija Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Ги пресметвте трошоците за нов лап топ, зимници, сметки и други непредвидени трошоци, но Ви недостасуваат пари за да ги покриете? Надополнете го Вашиот буџет и покријте ги сите планирани и непредвидени трошоци за оваа есен и престојната зима со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Истече рокот за аплицирање за ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија

marija Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Истече рокот за аплицирање за ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија за 2020! Многу сме среќни што во изминатиот период добивме навистина инспиративни и креативни идеи за подобрување на студентскиот живот во време на КОВИД-19. БРАВО СТУДЕНТИ! Голема благодарност до сите што учествуваа од Управителот на ФУЛМ М-р Елеонора Згоњанин Петровиќ и од целиот тим на ФУЛМ. Многу наскоро ќе ги …

marija Uncategorized @mk

Ивана Атанасовска, Филозовски факултет Како би можеле факултетите да придонесат за студентскиот живот во време на Ковид-19? Да го одложат наплаќањето на редовните семестри Како финансиските институции можат да придонесат за студентскиот живот во време на Ковид-19? Со практичната работа студентите многу повеќе добиваат. Ќе стекнат искуство во областа која ја избрале за студии, воедно ќе имаат и некаков дополнителен …

Од серијата "Запознај ги нашите колеги"

marija Uncategorized @mk

“Во време кога се соочуваме со Ковид-19 кризата, хобијата ме исполнуваат и ме оддалечуваат од секојдневните случувања кои не се секогаш пријатни. Слободните часови од денот обожавам да ги поминувам пред убава книга, да возам велосипед или аматерски си поигрувам со фотоапаратот. Исто така уживам во прошетки во природа и дружење со најблиските кои секогаш ме полнат со позитивна енергија …

Вонреден кредит за поддршка на цвеќарството

marija Uncategorized @mk

Дали би сакал пасијата за одгледување цвеќиња да ја претвориш во сопствен бизнис? Инвестирај во цвеќарник и се што ти е потребно за производство на цвеќиња со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Успешен бизнис во услови на Коронавирус криза

marija Uncategorized @mk, Бизнис во Корона, Вашите бизниси, Настани и Промоции, Приказни за месец Јуни

Денес Ви го претставуваме нашиот член и учесник во кампањата „Мој бизнис – Моја слобода”, Марија од Скопје којашто две децении го раководи својот малопродажен бизнис за облека, бутикот Мариник. Бутикот се наоѓа во непосредна близина на нашата филијала во Аеродром на Булевар „Јане Сандански” 7/1 во Скопје.      Таа е релативно задоволна со својата работа. Тежок е опстанокот …

Вонреден кредит за поддршка на твоите планови за реновирање

marija Uncategorized @mk

Ова лето реализирајте ги сите Ваши планови за реновирање на домот и не дозволувајте да останат само желби. Со поддршка преку Вонредниот кредит на Штедилница ФУЛМ, обновете го подот, заменете ги старите плочки со нови, префарбајте ги ѕидовите во дневната или пак освежете ја бојата на дрвената оградата. Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/