Vizioni është i rëndësishëm, jo pasuria

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq

Kursimorja FULM është një union kreditor me më shumë se 6 milion dollarë pasuri që u shërben më shumë se 12,000 anëtarëve përmes një rrjeti të degëve të shumta në të gjithë Republikën e Maqedonisë Veriore. Por ne nuk i përdorim këta numra relativisht të vogël si justifikim kur bëhet fjalë për digjitalizimin. Ne e shohim digjitalizimin si një element …

Kredi e jashtëzakonshme për rifinancim

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq

dhe keni llogaritur koston e një laptopi të ri,pregaditjet për  dimër, faturave dhe shpenzimeve të tjera të paparashikuara, por ju mungojnë paratë për t’i mbuluar ato? Plotësoni buxhetin tuaj dhe mbuloni të gjitha shpenzimet e planifikuara dhe të paparashikuara për këtë vjeshtë dhe dimrin e ardhshëm me ndihmën e Kredisë së Jashtëzakonshme FULM Më shumë informacion në lidhje me kushtet …

Afati për të aplikuar për Konkursin e Bursave të Studentëve FULM ka skaduar

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq

Afati i fundit për aplikimin për Konkursin e Bursave të Studentëve FULM për vitin 2020 ka skaduar! Ne jemi shumë të lumtur që në të kaluarën kemi marrë ide vërtet frymëzuese dhe krijuese për përmirësimin e jetës studentore gjatë KOVID-19. STUDENT JU LUMT! Faleminderit shumë për të gjithë që morën pjesë nga Menaxherja e FULM M-r Eleonora Zgonjanin Petrovi  dhe …

Shpallje për zgjatje individuale të ofertës për kushte më të favorshme për ripagimin e kredisë

marija Uncategorized @sq

  Kursimorja  FULM no.03-565/1 Skopje 07.09.2020 г. SHPALLJE   Periudha e kushteve më të favorshme të rëna dakord për shlyerjen e detyrimeve në bazë të kredive në Kursimoren FULM, për klientët – individë në përputhje me Ofertën Publike për kushte më të favorshme kontraktuale kur paguani kredi në Kursimoren FULM në përputhje me rekomandimet dhe masat e dhëna / ndërmarra …

Konkursi I shpallur për bursë studentore 2020!

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq

KONKURS FULM PËR BURSË STUDENTORE 2020! Pranoni sfidën dhe aplikoni për konkursin e 6-të radhazi të bursave të studentëve! Për të marrë pjesë, dërgoni idetë tuaja për përmirësimin e jetës studentore në komunitetin global përmes formularit të aplikimit në lidhjen vijuese https://www.fulm.com.mk/natprevar-za-studentska-stipendija-2020/ Le të dëgjohet zëri juaj! Ju urojmë suksese! 🙂

70-vjetori i Ditës Ndërkombëtare të Sindikatave të Kredisë dhe fillimit të promovimit të 20-vjetorit të themelimit të Kursimores FULM – 18 Tetor 2018

marija Uncategorized @sq

Fshati Murtino, rajoni i Strumicës.KURSIMORJA  FULM, fitues i çmimit vjetor për rritjen më të madhe nga Unioni Botëror i Kredisë (WOCCU) në botë, shënoi 70 vjetorin e Ditës Ndërkombëtare të Unionit të Kredisë dhe fillimin e promovimit të 20 vjetorit të themelimit të tij. Në festë, falënderime iu dhanë anëtarëve dhe bashkëpunëtorëve më të merituar të  Kursimores FULM, për kontributin …

Biznes i suksesshëm në një krizë koronavirusi

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq, Vashite biznisi al

Sot prezantojmë anëtaren dhe pjesëmarrësen në fushatën “Biznesi im – Liria ime”, Marija nga Shkupi e cila ka drejtuar biznesin e saj me pakicë të veshjeve për 2 dekada, butikun Marinik. Boutiku ndodhet afër degës sonë në Aerodrom në Bulevardin Jane Sandanski 7/1 Shkup.     Ajo është relativisht e kënaqur me punën e saj. “Ishte e vështirë për të …

Lulishtja "Vale"

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq, Вашите бизниси, Приказни за месец Јуни

Më shume se 17 vite merrem me shitjen e luleve.kryesisht punoj me lule në saksi.Në pranverë dhe në verë më e shitur është Ciklama,në vjeshtë-lubicica dhe hrizantema,ndërsa trëndafili është më I popullarizuar. Para 3-4 vitesh fillova me pregaditjen e dekorimeve për dasma ,ditëlindje dhe manifestime të tjera,ndërsa periudhën e ardhshme fillojm dhe me shitjen e balonave me helium. Për ti …