Изненадувањата од кампањата "Заедно можеме повеќе" продолжуваат и во месец Март!

marija Uncategorized @mk

Изненадувањата од кампањата “Заедно можеме повеќе” продолжуваат и во месец Март! Во пресрет на Денот на жената – 8ми Март, ја изненадивме Славица, со ваучер за разубавување 🙂 Повеќе инфо за кампањата на www.fulm.com.mk/krediti/

Новогодишно изненадување и зимување

marija Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Со Новогодишната понуда на Штедилница ФУЛМ, брзо и лесно остварете ги сите ваши желби и потреби Новогодишно изненадување и зимување! На овој линк погледнете ја понудата на кредити на Штедилница ФУЛМ За секој исплатен / рефинансиран кредит следува ПОДАРОК – ИЗНЕНАДУВАЊЕ, а за најсреќниот  ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ! Промоцијата започнува на 12 ноември и ќе трае до 31 декември 2018 година. Информирајте …

Катерина Јовановска – службеник на годината од Штедилница ФУЛМ

Darko Dimov Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Македонската банкарска асоцијација денес по повод одбележувањето на Светскиот ден на штедењето – 31-ви Октомври додели признанија на најдобрите службеници за 2018 година. На свечената прослава на којашто се обратија д-р Анита Ангеловска Бежоска, Гувернер на Народна Банка на Република Македонија, д-р Драган Тевдовски, Министер за финании во Владата на Република Македонија, г-дин Коста Митровски, Претседателот на Македонската банкарска асоцијација …